11:00 Gudstjeneste, Røråstoppen skole

Utskriftsvennlig side

Sprell Levende logo

SL 4 morsomtDet er liv og glede på søndagsskolen i Ramnes. Det høres både klapping og fryderop fra barna når Mia og Thomas Erlandsen med medhjelpere forteller, synger og har dukkespill. På spørsmål mot slutten av søndagsskolen om det er noen som kommer neste gang, runger det et unisont jaaaa fra forsamlingen.

Tekst og foto: Per Astrup Andreassen

Det merkes at både Røråstoppen menighet og søndagsskolene i Ramnes og Våle har tatt i bruk det nye opplegget fra Søndagsskoleforbundet som heter  Sprell Levende. Utgangspunktet er at vi ønsker å gi barna det beste og at Bibelen er en skattekiste som fortjener en engasjerende formidling.

Sprell Levende taler til alle sanser. Barn er forskjellige og derfor er det fint med flere måter å lære om Jesus på og bli kjent med hverandre på f.eks. bevegelsessanger, rytmeinstrumenter, lek, samtale, aktiviteter. Og så dagens Supersetning. (Vi sier ikke hva det er; men du kan komme og finne det ut selv!).SL 9 Pelle og Mia En av de som prøver å lære seg supersettningen er Pelle, som har lovet at han skal komme på søndagsskolen i Ramnes også neste gang.