24 Juni
25 Juli
19:30 Musikkandakt, Våle kirke

Sommerlig på Øyfjell i Fon

Marit og Hans Arne Hvidsten fikk en stor takk for at de stiller deres "feriested" til disposisjon for friluftsgudstjenestene hvert år til Kristi himmelfartsdag. Sogneprest Nils Øyvind Kjøl talte også over temaet Kristi himmelfartsdag og satte denne dagen inn i perspektiv over tre store dager; nemlig Jesu fødsel, korsfestelse og himmelfart.
Sogneprest Sølvi Lewin ledet gudstjenesten, som samlet nærmere 200 personer med små og store.

Trekkspill i det grønne

Ramnes trekkspillklubb sørget for å sette stemningen og skapte en god ramme i det grønne med spilling til både salmer og egne musikkstykker. Det ble avsluttet med vals og løfte om at man kan få høre trekkspillklubben igjen både på Vivestads gudstjeneste ved Merkedammen i september og i Våle i oktober.

Grilling og prat
Etter gudstjenesten var det tid for medbrakt grillmat og kaffe og kaker. Vertskapet hadde sørget for at grillen var klar. Det var tydeligvis få som hadde hast med å komme seg hjem etter gudstjenesten på Øyfjell, for de fleste ble igjen og satte seg rundt bordene med mat og drikke og hyggelig prat.
Vi kommer igjen neste år på Kristi himmelfartsdag sa Nils Øyvind Kjøl, men da han fikk vite at det er 17. mai ble det klart at her måtte det tenkes alternativt. Så dato for neste års friluftsarrangement på Øyfjell er ennå ikke fastsatt. Nedenfor kan du se flere bilder fra arrangementet.

Av: Elisabeth Vang Gjennestad   Publisert: 03.06.2011